pondělí 3. srpna 2015

Kam se poděli?

Asi se shodneme v tom, že krása je pojem relativní. Ten, kdo se líbí jednomu, nelíbí se druhému. Ostatně diskuse pod výsledky Miss Blog je toho jasným důkazem, i když v tomto případě, jak se ukazuje, to možná ani o té kráse nebylo. Ale o tomhle tento článek rozhodně nebude.

Začnu jednoduše vzpomínkou na jednu oslavu, která se odehrála kdysi, ale ne zas tak dávno v areálu jedné chatové osady. Byly to, tuším, čísi narozeniny a sešlo se úctyhodných 30 lidí, členové jedné party, kde víceméně každý znal každého jako své boty. Zúčastnili se jí jak singles, tak páry. Inu, popilo se, dosti se popilo, vykouřilo se něco gramů té kouzelné rostlinky, co lidi sbližuje, a počalo se různě blbnout, muzika řinčela na celou osadu, která naštěstí ten víkend patřila jen nám, takže nikdo nebyl rušen. Pochopitelně se také vedly moudré a rozšafné debaty na rozličná témata. No, jedna zhovadilost za druhou, co vám budu povídat, a netrvalo příliš dlouho a padl návrh v tom směru, že by si celý rozjařený kolektiv mohl zahrát hru na pravdu, což bylo vzápětí odsouhlaseno. Tudíž začaly padat otázky, jejichž fantazie nebrala konce, jakožto i u odpovědí na ně. A pak padla jedna otázka, netuším, zdali byla devátá, ale rozhodně byla osudová. Ta otázka zněla následovně: "Jak máš veliké přirození?" Osady se zhostilo smrtelné ticho, jen The Prodigy stále štěkaly do lámaných beatů své provokativní texty. Tazatel se zamyslil, dlouze se napil z piva, snad aby získal trošku času na rozmyšlenou, a pak suše pravil, "18 cm." Nemusím vám snad sdělovat, že následující hodinu se neřešilo nic jiného. Rozjela se nevídaně emotivní debata, které se zúčastnil úplně každý člen této oslavující party. Je to dost? Nebo je to málo? A záleží vůbec na délce? Není tloušťka důležitější? Jaký je průměr na světě, v Evropě a nakonec u nás, v Čechách? A hlavně záleží vůbec na velikosti? To je výčet jen některých otázek, jejichž řešení byla v nedohlednu. Mlha plná emocí, která ten večer padla na zmíněnou osadu, by se dala krájet.

A pak se stalo, co se asi stát muselo a co se dalo předpokládat, pánové se začali chlubit a předhánět, kdo že ho má většího, ze začátku mi to přišlo zábavné, ale pak jsem si uvědomil, že je to debata opravdu o ničem, protože bylo evidentní, že paní pravda bude ten večer sedět v žaláři, aby ani náhodou nemohla poodhalit svá čistě bělostná ramena. "18, 19, 20, 21 i 22," padala numera, jak při tahu Sazky, a tak přesto, že jsme se nacházeli venku u ohníčku a kochali jsme se pohledem na ztichlý rybník, kouřilo se lidem od hub tak, že přes ten lživý opar nebylo skoro ani vidět. Zkrátka Baron Prášil by skákal radostí, kdyby nás slyšel. Nejpodivnější na tom bylo, že se od rtů neprášilo jen pánům, naopak, milé dámy se nenechaly zahanbit, a tak jsme se dozvěděli, že slečna X by se nikdy nevyspala s mužem, který nemá v kalhotách minimálně 18 cm, v čemž ji ale trumfla slečna Y, jelikož ta by nešla pod dvacítku. A tak to, co bylo zpočátku zábavné, se později střízlivému muselo jevit spíše trapné. Ku prospěchu věci se žádný střízlivý v okolí areálu nenacházel, čili si to snad ani nikdo neuvědomoval. Nejprapodivnější na téhle penisovelikostní taškařici bylo, že zúčastnění nebyli a nejsou žádní hlupáci, ale z veliké části lidé s maturitou nebo s nějakým vysokoškolským titulem, případně studující vysokoškoláci či středoškoláci. A tak mou opilou a zkouřenou hlavu opanovaly dvě otázky. Za prvé. Kam se poděla veškerá soudnost těchto vzdělaných, případně vzdělávajících se lidí? A za druhé a to hlavně. Kam se poděli všichni muži s malými případně průměrnými penisy? To proběhla jakási třetí světová, kterou jsem zaspal a ve které byli zabiti a vyhlazeni všichni tito průměrně a podprůměrně vybavení jedinci? Kdepak, vysvětlení je o mnoho jednodušší a v podstatě jasné. Když jsem se totiž později, postupem času a jednotlivě ptal vybraných aktérů, většina z nich se mi doznala, že přeháněla. "No, když on řekl těch 18 a mně bylo trapný říkat míň, rozumíš," zněla většinou odpověď. A u žen a u dívek to bylo ještě pádnější? "No přece neshodím toho svého, tak jsem si vymýšlela, no." Dokonce i slečny X a Y s čistou hlavou notně ubraly ze svých požadavků. Jednoduché jako facka, zkrátka debatní davové šílenství. Bohudík. A jak už jsem naznačil, tyto penisorozměrové závody, respektive rozprava o nich trvala něco přes hodinu a pak se začaly samovolně řešit jiné věci a vymýšlet další alotrie podpořené dalšími dávkami alkoholu a THC.

Závěrem jen doplním několik statistických údajů, všichni víme, že statistika nuda je, má však cenné údaje, které ale nemusí být zcela pravdivé, ale jen pro úplnost uvedu, že průměrný erigovaný penis měřeno celosvětově má něco mezi 12 - 16 centimetry, přičemž Češi prý nosí v kalhotách v průměru 15,89 cm. Z dalších statistických údajů uvedu už jen tolik, že bude-li se chtít dáma vydat za největším průměrem, musí do Konga (17,93 cm) a za nejmenším zase do Jižní Koreje (9,66 cm).

A co vy? Řešili jste vůbec někdy tuto otázku, je pro vás vaše, případně partnerova velikost důležitá?

Žádné komentáře:

Okomentovat