neděle 5. dubna 2015

Vytrhnuto ze života

Tereza má všechno připravené, je zaregistrovaná, fotky, které včera sama nafotila, jsou vložené, stačí jedno kliknutí a právě utvořená galerie bude odeslána ke schválení. Naposled se zarazí. Má tohle za potřebí? Seznamovat se touhle cestou, vstoupit do světa internetové erotiky, byť bez tváře. Na fotkách jsou přece jen její intimní detaily, prsa a kundička, žádný obličej a ani to místo, které se pro ní stalo jakýmsi stigmatem. Takhle jí nikdo nepozná, snad jenom Marek by mohl, ale to jí je jedno. Ten už ji do programu života vstupovat nesmí, zakázala mu to, ačkoliv v srdci ji ještě trošku plápolají plamínky rozdmýchané jeho charismatem a jeho mužnou aurou. Vzpomene si, jak ji bylo blaze, když ji laskal, kde se dalo, v tom byl výjimečný a nenapodobitelný, dokázal odhalit její tajná místečka, ta místečka, která když polaskal a podráždil potřebnou intenzitou a správným způsobem na ně zabrnkal, dokázal ji tím uvést do stavu milostného a erotického transu, kdy se byla schopna maximálně uvolnit a odevzdat se mu s naprostou samozřejmostí a bez jakýkoliv výčitek, protože jí to přinášelo pocity astrální blaženosti. Její tělo mu šlo naproti s takovou vyhládlostí a s neskrývaným chtíčem, že pro něj bylo možná až příliš snadné, ji dovést do zvlhlého ráje. Vždy, když do ní vstoupil, její hlava se zaklonila a oči se ji otočili v sloup, to blahem, kterým s ním prožívala. Jeho mužství jí dokázalo zcela vyplnit, špičku jeho žaludu cítila až na dně své zbrocené studánky, kterou ho osvěžovala, zároveň ho svírala tak pevně, jak jen to šlo. A když se předem domluvili a on si jí na konci jejich milostného tance, vzal pěkně zezadu, jako hřebec dostal se své kobylce na kobylku, jednou rukou ji dráždil zbytnělý poštěváček a druhou rukou si ji vytahal hezky za její dlouhou hřívu kaštanové barvy, nebyla daleko mdlobám. "Mrdej mě, Marku, mrdej svoji klisničku," neslo se hlasitě místností. Ne nestyděla se za to. A proč by měla? Za touhu a lásku se přece člověk hanbit nemusí.

S tím je ale provždy konec, zradil ji tak moc. Opustil ji a ještě si to hajzl uměl zdůvodnit. Jako kdyby ona mohla za tu nehodu, která se ji přihodila. Prý, že budou přátelé, kámoši. "Zmrd jeden, jak to vůbec mohl pronést, po tolika letech splašené a odevzdané lásky. Na kamarádství mu kašle, ať si najde jinou kamarádku. Určitě už teď prcá nějakou čubku, zatímco ona se trápí, ale s tím je konec, chlapů je přece mraky, je čas si užít i s někým jiným, než s tím zrádcem. Klik a fotečky jsou odeslány ke schválení. Snad se bude její kundička pánům líbit, určitě nad nimi bude i spousta mužů onanovat, i když určitě někteří z nich budou oplzlí dědci a chudáci, co se nezmůžou na nic jiného. Ještě, že si nastavila, že vzkazy a komentáře ji můžou posílat jen pánové s galeriemi. Takhle může provádět selekci a počítá s tím, že selekce bude veliká a rozsáhlá. Snad se mezi nimi najde alespoň jeden muž, který bude hravý, pohledný, solidní a zároveň nebude hledět na každou jizvu. Podívala se pod stůl a po tváři se jí začaly kutálet kapičky slz. "A dost, tohle sis přece zakázala, život jde dál a ty ho musíš brát, takový, jaký opravdu je," sama se napomíná, přičemž si dolije sklenici tramínku a notně si přihne. "Tak a teď se naložím do vany a pak se vrátím k notebooku a podívám se, jestli mi ty fotky schválili a třeba, jestli už někdo nenapsal." Nechá si tedy napouštět vanu teplou vodou, do které si přidá trošku olejíčku a pomalinku se začne svlékat. Pak ještě zkontroluje správnost teploty vodní lázně a pak do ní s tichým zavzdychnutím usedne. To je lahoda. "Třeba už si mě nějaký fešák prohlíží a vidí, jak jsem byla včera krásně vzrušená," předříkává si svoje vlastní představy a aniž by si to uvědomovala, začne si hladit prsa a dráždit bradavky. Když si to uvědomí, ví, že už je pozdě. "No co, očista ještě chvíli počká," špitne si sama pro sebe a to už zajíždí její pravá ruka pod hladinu. Jen ještě zapřemýšlí, jestli má použít proud vody z puštěné sprchy, nebo dát přednost svým prstíkům. Chce cítit lidské doteky, otázka je vyřešena.

Adam přišel právě ze zaměstnání, respektive z restaurace, ve které se byl po práci najíst. Je tomu rok a půl, co se rozvedl s Marií, se kterou žil sedm let, z toho pět let byli manželé. Důvod rozvodu? Marie se zamilovala do svého kolegy a Adamovi dala vale. Však ani Adam nebyl úplné neviňátko. Milenek měl za dobu manželství hned několik a jednou si dokonce pomohl placenou službou. Chtěli-li by si oba přiznat barvu a být upřímní, museli by si doznat, že nejlépe by udělali, kdyby zůstali přáteli. Jejich milenecká vášeň vyprchala pár měsíců po svatbě a oni žili spíše vedle sebe, než spolu. Nebyla žádná vůle ani síla, která by udržela tento vztah a toto "přátelské" manželství. Říká se, že muži jsou v lásce nestabilní, že je pro ně nepředstavitelné, žít s jednou ženou celý život, že přirozený pud je nutí hnát se pořád za jinou a jinou samicí, kterou by mohli oplodnit. Adam si ale v duchu představoval ženu, kterou by miloval celý život, souzněli by spolu, sportovali by spolu a podnikali různé cesty a to i poté, co by se narodil nějaký ten prcek. S Marií dítě nemají, oba od začátku instinktivně tušili, že to není dobrý nápad, že oni nejsou uvoleni k tomu, aby spolu vychovávali potomstvo. Dávali si tedy oba veliký pozor a možná i toto byla příčina toho, že jejich touha a vášeň vyprchala tak brzy. Adam se jen trochu opláchl, vysprchovat se chce až večer, předtím si chce jít ještě lehce zaběhat, aby uvolnil napětí po pracovním dni. Posadí se před televizi. Na stole před ním ale leží notebook a tak ho zapíná, přičemž zároveň vypíná právě zapnutou bednu. "Tak se ukažte, krasavice," mrmlá si pod vousy, zatímco naťukává internetovou adresu erotické seznamky. "No, tohle je docela pěkná mušlička, a jak je zvlhlá," hodnotí zobrazené fotky u ženského profilu. "27 let a prý je pořád sama, no zkusím ji pochválit fotečky, připojím nějaký ten žertík a třeba alespoň pokecáme, nebo mi třeba pošle nějaké další fotky," mudruje Adam. V duchu mu ale stále pulsuje představa o vážném, romantickém vztahu, o souznění dvou zamilovaných osob, které bez sebe zkrátka nedokáží žít. "Hele a není z daleka, necelých 80 kilásků, to se dá autem hravě zvládnout, když zvolím vhodnou rétoriku, tak večer můžu být v ní," přeruší mu tok myšlenek o romantice vlastní libido. "Tak, co děvence tedy napíšeme?"

Je teplé letní odpoledne a Terezka nasedá do autobusu, aby se dnes, po dvou měsících osobně seznámila s mužem, se kterým udržuje nejprve internetovou, později i telefonní známost. Už jen matně si vybavuje Adamův první internetový vzkaz s erotické seznamky, který byl sice dost lascivní a odvážný, ale bylo v něm cítit i spousta něhy a romantiky. Alespoň Terezka to tak vnímala. To pozdější vzkazy, které už si psali pomocí SMS si pamatuje přesněji, tam už Adam ubral na slovní rozšafnosti a psal více srdcem. Nejde o zásnuby, ale Terezka je přece jen dost nervózní. Pořád se musí přemlouvat, aby si cestu nerozmyslila. "Měla jsem ho raději pozvat já k sobě," přemýšlí si v duchu, zatímco sleduje další cestující, jak nasedají do autobusu. "Jenže, to by si mohl myslet, že už to nemůžu vydržet a že ho chci hned do postele, takhle od něho můžu kdykoliv odejít a přespat někde v hotelu," cestující už jsou na svých místech a autobus se rozjíždí. Terezka má na milování chuť, chlapa neměla už hodně dlouho a její tělo si to žádá, ale rozhodně nechce si připadat, jako kurvička, která přijede, podrží a odjede. Jsou domluveni, že u něho zůstane celý víkend, tak snad se sexem počká třeba do zítra, i když v to doufá asi marně a sama si to v praxi neumí moc představit. Hlavně, aby to nebyl nějaký hrubián, či násilník. Slova používat umí, mluví, jako když másla ukrajuje, ale to jsou zkrátka muži, dokud se mluví, to jste u nich jako v bavlnce, ale jakmile vás mají v pazourech, tak tam veškerá něha končí. "Kéž by byl jiný."

Adam je také dost nejistý a nervózní, přece jen chce na Terezku zapůsobit. Uvědomuje si, že to není přiopitá blbka, kterou sbalil v baru a kterou si vede domů s tím, že ji po použití vykýbluje ven. Pociťuje, že by se mohl do Terezky zamilovat, je skvostně nádherná a tělíčko má, že by jí ho i Afrodita mohla závidět. "Asi by nebylo záhodné oprcat ji hned, počkám s tím do zítřka, i když sex máme v podstatě domluvený, aby si zase nemyslela, že jsem nějaký nekňuba," přemýšlí si Adam nahlas. "Musím působit klidně, vtipně, žoviálně a lehce dominantně," úkoluje v duchu sám sebe, stojíce už na autobusovém nádraží, zatímco co vhlíží do autobusu, který právě přijel. Právě ji vidí, jak vystupuje, nežene se k ní, jak k tetičce, která přijela s vesnice s vajíčky a domácím sýrem. Jen na ní kývne a lehce zamává. Terka mu úsměv opětuje a blíží se k němu. "Tak se konečně poznáváme osobně," pronese Adam a po přátelském polibku nabízí Tereze rámě a bere ji tašku.

"Co kdybychom jsme si šli před večerem trochu zaběhat, nebo zajezdit na kole, určitě budeš sportovní typ, postavičku máš dokonalou. Vzala sis s sebou i nějaký sportovní oděv? Ukázal bych ti při tom trochu i okolí," předhazuje Adam nabídku budoucího programu, zatímco míří k němu domů. Terezka suše polkne. "Radši bych si s tebou povídala a lépe tě poznala," vykrucuje se, protože si uvědomuje situaci. Je sportovně založená a před nehodou běhala i jezdila na kole a na kole jezdí do dnes, ale nechce se jí hned s pravdou ven. Bojí se jeho negativní reakce. Chce Adama na danou situaci alespoň lehce připravit, i když ve skutečnosti vůbec netuší jak. "Tak dobře, budeme doma, připravil jsem nějaké dobrůtky a laskominy všeho druhu, nějaké vínko, máš pravdu, měli bychom se dobře poznat." Trapas zažehnán, prozatím.

Došli k Adamově domu, nic velikého, ale domeček je to pěkný i s malou zahrádkou a jak o něco později zjišťuje, i zevnitř tuze útulný. Adam se zdá býti dobrým společníkem. Je hovorný, ale ne sebestředně, snaží se Terezku pobavit a daří se mu to. Jeho rétorické schopnosti jsou stejně obdivuhodné, jako styl jeho psaní. Preferuje otevřenost, ale vtipnou formou, občas něco přežene, ale vzápětí si to hned uvědomí a vystřelenou kulku stáhne zpět a zabalí ji do nejjemnější krajky. Působí tak mužně, přitom se nebojí projevit city. Terezka se najednou přistihne, jak na Adamových slovech visí. Je to pro ní zvláštní pocit, na fotkách viděla Adama zcela nahého, dokonce i při onanii, on jí zná stejným způsobem, přitom se teprve teď poznávají. Adam neskáče Terezce do řeči, jak to dělal třeba Marek, ten jí málokdy nechal domluvit a Terezce to vlastně ani moc nevadilo, není zrovna hovorná a tak se nechala od Marka bavit, ale Adam je jiný. Vždycky, když domluví, chce znát Terezčin názor a její pohled na věc. Bedlivě ji naslouchá, stejně jako ona jemu. Zdá se, že vzájemně doplňují, což je dobré znamení.

Tereza se cítí po večeři fajn, i když jídla bylo na ní až moc, naštěstí nedojedla všechno, to by asi praskla. Také vínka bylo asi víc, než bylo záhodno, trošku se jí točí hlava, ale špatně jí není, nicméně si pro jistotu žádá už jen o sklenici vody. Adam jí rád vyhoví, cítí, že je Terezce sympatický a tak nechává plavat původně striktně erotický motiv dnešního setkání. Rád by na Terezku zapůsobil do té míry, že by získal nejen její vnadné tělo, ale i alespoň malinkatý kousek jejího srdce, byť jen v podobě bonusového kamarádství. Zdá se, že hvězdy mu jsou nakloněny. "Uf, jsem úplně nacpaná," funí Terezka. "Víš co, tak si chvilku odpočineme a pak si půjdeme zaběhat, třeba jen na dvacet minut, jo?" nabízí znovu Adam. "Co máš sakra furt s tím běháním, musím na záchod, kde to je?" změní Terezka prudce intonaci. Adam se zarazí a beze slov Terezku dovede ke dveřím od toalety. Ta bez meškání zabouchne dveře a zamkne se. "Není ti špatně?" ptá se jí Adam. Bez odezvy. Odchází tedy do kuchyně, aby se trošku napil vína, ale vzápětí se vrací k zamčeným dveřím. Tereza si zatím sedá na zavřenou mísu a začíná natahovat moldánky. "Co mu mám jako říct," honí se jí hlavou. "Nebo si mám rovnou sundat kalhoty a ukázat mu to," opravdu si neví rady. Adam začíná být trošku nervózní, protože vlastně netuší, co se vlastně stalo. "Terko, jestli ti je špatně, tak mě musíš pustit dovnitř, pokusím se ti nějak pomoct, hlavně se mnou komunikuj, netuším, co se s tebou děje." Terezka si uvědomuje, že když si s Adamem dávala toto rande, tak přemýšlela nad vším, kromě jedné věci, a to, jak mu sdělí, že není zcela zdravá. No nic, nyní už není kam couvat, vstává tedy a otevírá dveře a sedá si opět na toaletu. Její líčka zkrápějí kapičky slz. "Copak se děje Terezko," pokleká k ní Adam. Ona se na něho odevzdaně podívá a začne si vytahovat levou nohavici u kalhot. "Při autonehodě jsem přišla o část své nohy, pod kolenem," Adam zří nožní protézu, zatímco Terezka začne hlasitě vzlykat. "Mám odejít hned?" hláskuje skrz vzlyky. Adam se nenuceně usměje. "Blázínku, vždyť jsme se sotva poznali," vřele ji obejme, což Terku absolutně omráčí a ona se mu bezděčně oddá. "Drž mě prosím Adámku, já se tak bála, co na to řekneš, vůbec jsem nepřišla na to, jak ti to mám naznačit." Tady pomůže jen jedna věc - horlivě ji začne líbat, což mu ona opětuje. Objímají se a laskají.

Když se Tereza trošku uklidní, Adam ji úsměvem navrhne, že by mohli změnit lokál, načež se ona rozesměje. Pak pomalinku vstává, míří ke dveřím a Adam ji následuje. Nečekaně ji však obejme zezadu kolem pasu a Terezka ucítí jeho dlaně na svých ňadrech. Není ji to nepříjemně a Adam navíc přidává na otáčkách, protože začíná líbat a laskat její šíji, krk a levý ušní lalůček, což Terezku okamžitě přenáší do stavu erotické excitace. Zavrní jako kočka, nebo spíše lvice, což je pro Adama adrenalinovou vzpruhou pro další konání. Zajede ji pod oděv a žmoulá a dráždí Terezčiny bradavky, které jsou vzrušením zduřelé, následně jí svléká tričko a podprsenku, která už stejně neplní svoji funkci. "Terezko, já tě hrozně chci," nezakrývá své přání Adam. Terezka ale přece není proti, její prohnuté tělíčko to dává jasně najevo. Adam ji rozepíná zdrhovadlo u kalhot a sundavá jí je, společně s kalhotkami. Terezka je tak vzrušená, že její ruka samovolně míří k mokrému klínu, nad pahorkem ale pohyb ruky zastaví. Chce, aby to byl Adam, kdo odpálí tu nálož a už vnímá jeho ruku, jak po vzoru jedovatého hada se plazí po jejích stehnech vnitřní stranou a ona ví, že hadí uštknutí se nenávratně blíží každou setinou sekundy a už se tak také stalo. Terezčin chtíčem obnažený klitoris spouští salvu rozkoše, která zaplavuje její po lásce voňavé tělo. Její broskvička uctivě přijímá návštěvníky převlečené za Adamovi prsty a hřejivým nektarem oslavuje spojení dvou lidských bytostí. Adamův bojovník se ovšem už také hlásí k boji, má nabito ostrými a palivem šetřit nehodlá. Vstupuje do Terezky s vítězným odhodláním a bez bázně a hany. Ta ho s neskrýváním potěšením vítá a její ústa zas po dlouhé době mohou pronést ta slova, která mohou slyšet jen dva, sexu oddaní lidé. "Omrdej mě, jako klisničku, zezadu a na stojáka, chci to." A Adam milerád poslechne. Přestože je s Terezkou poprvé, jako by mu někdo radil, co má dělat. Jeho penis pulsuje v její mušličce tak hbitě a nebojácně. Adam mění tempo a svírá Terezčiny boky. Najednou ucítí, jak se jeho ruka vine po její páteři až k hlavě a uchopí ji za vlasy těsně za gumičkou, která drží její culík. Podebere vlasy zespoda a jemně sjíždí po celé jejich délce až ke konečkům. Jeho dlaň se však natotata vrací k místu za gumičkou, opět podebírá její vlasy zespoda, tentokrát však za ně škubne a zatahá. Jeho pyj v tu samou chvíli pevněji zaútočí na její jeskyňku. První společné vyvrcholení je na světe.


Je druhý den ráno, Terka se probouzí jako první, opatrně a potichu si nasazuje svoji protézu a zcela nahá odchází do kuchyně udělat kávu. Po chvíli se vrací a stojíc mezi futry sleduje spícího Adama. Je do něho zamilovaná? Ani nedoufala, že to bude trvat jen tak krátce, co s hlavy a především ze svého srdce absolutně a pro vždycky vyžene toho zrádného Marka. Teď žije jen pro Adama, ačkoliv zatím vůbec netuší, kam jejich vztah časem postoupí, fyzicky se přece znají jen od včerejška. Terezce je to vlastně docela jedno. Ví, že i po nehodě se může cítit jako žena a být šťastná…

Žádné komentáře:

Okomentovat