pátek 19. dubna 2019

Je jaro, období toulavých pohledů

Jelikož mě církevní svátky ani trošku neinteresují, popřeji vám tedy alespoň, abyste si do sytosti užili krásné a slunečné počasíčko. Vychutnejte si to příjemné období, kdy je sice už teploučko, ale zároveň nás ještě nemučí nemilosrdné paprsky úmorného vedra. Jaro je pro mě symbolem nových počátků. Příroda se probouzí ze zimního spánku, všechno začíná kvést a růst. Vše se tetelí a sílí. A především, pánové, nastává to překrásné a nádherné období, kdy zimníky, bundy, i tlusté svetry pomaličku mizí ve skříních a šatníkách. Je to tedy doba, kdy je nám opět po několika měsících umožněno spatřit pouhým výhledem z okna to nepřeberné množství polonahých andílků, ale též spoře oděných ďáblic. Vzduch je zase přesycen vůní touhy a vášně. Ano, je na co se dívat. Ladné pohyby, úžasné křivky ženských těl, spanilost střídá líbeznost. Krása mění se v nádheru. Představy se kupí, fantazie nezná hranic, ani mezí. V našich myslích je vše dovoleno. Ale pozor pánové. Důležitá je ohleduplnost. Pozorování ženské krásy má i své zákonitosti. Muž by si tuto činnost měl užít do sytosti, zároveň by se ale u toho měl chovat tak, aby to pozorované ženě, či dívce nebylo nepříjemné. Znáte se, že? Chlápek se snaží nenápadně pozorovat veškerou tu krásu kolem sebe, ale najednou si uvědomí, že nepokrytě civí a navíc se u toho tváří, jak naprostý trotl, či vítěz soutěže "Uchyl roku"Smějící se. Buďte tedy co možná nejvíc shovívaví, dbejte na to, aby vaše pozorování bylo vnímáno jako laškovné svádění a ne jako něco, z čeho bude mít nebohé děvče, či ladná panička ještě měsíc noční můry.

Toulavé pohledy mohou totiž ublížit stejně, jako toulavá srdce. Správný muž by se měl řídit heslem. "I chlípnost lze projevit s grácií a šarmem."

A vy dámy, ženušky a děvenky. Odpusťte nám, že občas ujedeme pohledem tu na vaše méně, či více narostlé přednosti, tu oceníme krásu a pevnost vašich sedacích bochánku, tu skloníme zraky, abychom ocenili eleganci vašich pěstěných nožiček. Dovolte nám se pokochat veškerou tou nádherou a krásou. Však my moc dobře, že i vám to udělá dobře.Mrkající

Mějte se náramně. Mám vás moc rád. Také vám všem moc děkuji za veskrze kladné reakce na má literární dílka, za všechny ty lajky a komentáře na blogu, ale poslední dobou především na facebooku. Nebojte se mě oslovit, nebudu-li v práci, rád s vámi pohovořím, písemně i jinak.

Nechť Slunce doprovází vaše dny a Luna ať ochrání vaše sny.

A nezapomínejte. Vše má svůj rub i líc, život není černobílý, tak ho tak nevnímejme.




Žádné komentáře:

Okomentovat