úterý 25. listopadu 2014

Sponzorem tvého života je…

Věříte v Boha, v nebe a peklo? Představovali jste si někdy, jak to asi v nebi, či pekle vypadá? Je jasný, že v různých dobách si lidé představovali nebe a peklo jinak a taky asi každý, jednotlivý člověk má jiné představy. A jak to ve skutečnosti doopravdy je to pro náš, antibulvární, internetový portál "Ty Pičo", zjišťoval náš jediný redaktor Akim…

Nebe a peklo je takovým odrazem toho, co se děje na zemi, je to takové zrcadlo do duše planety Země. Možná je trochu vypouklé, zřejmě i pokřivené a zcela jistě v něm věci vypadají trošku jinak, než ve skutečnosti jsou. Každopádně dnešní nebe i peklo je zcela modernizované, digitalizované a pokryto veškerými vymoženostmi, které jsou pro komunikaci potřebné. Takže zavolat si, nebo být na netu není problém. Nebe je prostě veliký konglomerát, takový holding, který všechno řídí. V jeho čele je generální ředitel, čili Bůh. Kdo tento holding vlastní se buď neví, nebo se to tají. Tento koncern má pod sebou nekonečnou spoustu firem, které se starají o chod nebe a pekla. Tyto firmy mají na Zemi velké množství poboček a detašovaných pracovišť, které umožnují život na Zemi. Generální ředitel má samozřejmě pod sebou potřebnou, hierarchicky poskládanou skvadru duší, které mu slouží. Nebe i peklo je prostě plné duší a všechno tam funguje podobně, jako u nás. Nahoře, čili v nebi jsou hodné, dobré duše, zatímco v pekle jsou duše nacistů, komunistů, jehovistů, bulvárních novinářů, většiny politiků, teroristů, celebrit, fanatiků a dalších zločinců. V nebíčku tedy vládne Bůh, to víme všichni. A dole? V peklíčku přece vládne Ďábel neboli Satan. No ne tak docela můj milí čtenáři, ona je to totiž Ďáblice, neboli Satanka, a je to Bohova bejvalka. Oni žili drahně let na hromádce, protože Satanka byla za mlada nádherná luketka a Bůh pro ní zahořel a pak si jí blázínek i vzal, jenže ona mu pak, jsa nymfomanka, začala zanášet a tak šli od sebe a peklo jí bylo přiřknuto v rámci manželského vyrovnání. A tak ta neukojitelná Ďáblice řádí dole, v pekle. Naneštěstí se o tom dozvědělo pár mocipánů na Zemi a ti to právě zkoušejí tak, že by nejdřív ovládli peklo, pak nebe a nakonec i tu naši Zemičku. A tak tam za ní létají obcovat Vladimir Vladimirovič P., soudruh Kim Č. U., jenže ten se naposled nějak přecenil tak, že ho museli na chvíli uklidit. A podle posledních zpráv si i Barack O. občas zaletí štrejchnout. Bylo zjištěno, že na svojí zatím poslední návštěvu pekla, si vzal Vladimir Vladimirovič P. s sebou společníka v podobě českého prezidenta Miloše Z. To však nedopadlo vůbec dobře. Když český prezident v pekle spatřil veškeré to obcování a souložení, nebyl ze sebe schopen vydat nic jiného než, "kunda sem, kunda tam". Odborníci z řad lékařů se bohužel domnívají, že psychické poškození prezidentova mozku je neměnné a trvalé a je předpoklad, že další následky na sebe nenechají dlouho čekat. Doprava státníků do pekla je řešena v rámci vesmírných programu daných států.

A jak se vlastně dostane duše na Zem? No to je přece jasný, aby se tam trochu pobavili, tak mají takovou soutěž, vlastně reality show, jmenuje se to Big Earth Brother a jde o to, že když chce nějaká duše, ať už z nebe, nebo z pekla na Zem, musí natočit svůj reklamní, nebo spíše propagační spot o tom, jak by chtěl žít a jakým způsobem by na Zemi působil. Je to domluvené tak, že stejný počet duší jde z nebe, stejný počet z pekla. Je to obrovský fofr, protože si na Zemi se denně rodí spousta dětí, takže oni tam vlastně nedělají nic jiného. Sledují a hodnotí ty kandidáty, posílají jim SMSky, zakládají jim fankluby a potom, kdy se z těch duší stanou novorozenci a spočinou na tomto širém světě, tak je pořád sledují a fandí jim, aby se jim tady dařilo. Jenomže o to není jen tak jednoduchý, jak si čtenář může myslet. Poté, co je duši, potažmo člověku dovoleno jít na Zem, tak si také musí vybrat nejen své rodiče, ale především si musí sehnat nějakého sponzora. Ten sponzor se nato spojí se svými lidmi tady na Zemi a ti mají právě za úkol udělat to tak, aby se ti daní rodiče setkali, zamilovali se (to není nutnost) a hlavně, aby měli pohlavní styk a vyrobili tak zárodek těla, do kterého ta duše posléze vstoupí. A uvědomme si, jaká je to fuška, když si třeba duše umane, že mamka bude Evropanka a tatka Asiat. To vysvětluje fakt, že lidé poslední dobou tolik migrují a proč se vynalézají stále rychlejší dopravní prostředky. No k tomu nás právě nenápadně nutí tihle zprostředkovatelé, aby to s tím sbližováním neměli tak těžké. A aby bylo jasno, jaká firma sponzorovala jaké dítě, tak je to zařízené tak, že to jméno sponzora má to nebohé dítko napsáno na zádech a proto ho doktoři a sestřičky hned odnášejí, aby to jméno sponzora zapsali a umili. O tom všem totiž vědí jen porodníci, a jejich sestřičky, a právě proto se skládá Hippokratova přísaha. Ono se nařídilo, aby ji skládali všichni lékaři a nejen porodníci, aby to nebylo tak nápadné.

Takže takhle to funguje…

Pro antibulvární internetový portál "Ty pičo" zpracoval Akim.


"Ty Pičo" je antibulvární portál, který vznikl, protože jsme se nemohli dál dívat na to, jak pracují seriózní a především bulvární média. Chceme lidem otevřít oči a chceme, aby už s nimi nebylo nikterak manipulováno. Dost bylo mystifikace a lží!!!!! Naše heslo zní - "Pravda, ty pičo".

Žádné komentáře:

Okomentovat