středa 2. listopadu 2016

Slipknot + Tool + System of a Down

Dneska vám představím další dvě šikovné dívenky, tentokrát však nepůjde o žádnou lascivitu, nýbrž čistě o hudební produkci.

První děvče má na svém youtube kanálu nepřeberné množství videí, v nichž úžasně válí na kytaru a doprovází tak pomyslně své rockové a metalové oblíbence. Já jsem si od ní vybral dvě skladby od americké smečky Slipknot. Můžete se tak pokochat nejen jejím překrásně rošťáckým úsměvem, ale především jejím kytarovým uměním. Mimochodem, ta holčina mi svou spanilostí a líbezností připomíná jednu blogerku, ale ani za nic na Světě vám neprozradím kterou. Leda, že by se dotyčná dovtípila a sama přiznala.





Druhé dívce je teprve 13 let, ale své bicí už ovládá s pečlivou dokonalostí. U ní byl výběr skladeb a interpretů ještě jednodušší, než v prvním případě. Hračičkové Tool a miláčkové System of a Down, nelze nevybrat.






Mimochodem, videí, ve kterých různí lidé "doprovází" na různé hudební nástroje své oblíbence je až neskutečně veliké množství. Je možno třeba vidět i velmi malé děti, hrající na odlišné hudební instrumenty. Stačí jen klikat. Smějící se

Žádné komentáře:

Okomentovat